Başçiftlik İlkokulu
SİNANPAŞA MAH. YÜKSEL BAYRAM CAD. BAŞÇIFTLIK ORTAOKULU BLOK NO 24 BAŞÇİFTLİK / TOKAT
03564512006

VİZYON

Her yönden mükemmel, donanımlı,bahçesinde kuş sesleri ile öğrenci seslerinin birbirine karıştığı, sevgi saygı ve hoşgörünün hakim olduğu, tüm paydaşların birlikte hareket ettiği, dünyayı izleyen ve çağın gereklerini yerine getiren bir okul olmak.

MİSYON

Bütün paydaşların çevre şartları doğrultusunda ilgi ve yeteneklerini saptayarak, öğrenme gereksinimlerini karşılayan, hızla gelişen ve değişen dünyayı takip ederek, üst öğrenimi ve özellikle hayata hazırladığı bireylerin yetiştiği kültüre ve ülkesine yaptığı katkı ile mutlu olan; Büyük Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmayı amaç edinen, demokratik ve paylaşımcı bireyler topluluğu olarak Başçiftlik Ortaokulu’nun her dönemde varlığını ve kalitesini hissettirebilmek için buradayız.

Normal Öğretim

08:30-11:55 Öğle Arası 13:15-14:50

..

Okulumuz İlçe merkezinde bulunmakta olup, İl merkezine uzaklığımız 82 Km´dir.

İlçe merkezinde bulunmaktadır.